Colecționarea de autografe: 3 lucruri pe care ar trebui să le știi

Colecționarea de autografe: 3 lucruri pe care ar trebui să le știi
Dacă intenționezi să construiești o colecție de autografe, te felicităm! Aceasta este o pasiune admirabilă, care menține vie memoria unor oameni deosebiți peste generații. Ce lucruri importante trebuie să știi pentru colecționarea de autografe? Află din acest articol marca Safe Albums! 
 

Colecționarea de autografe: 3 lucruri pe care ar trebui să le știi


Să ții în mână o hârtie sau un obiect cu semnătura eroului tău sau a unui personaj istoric este o senzație de neuitat, ce îți trimite fiori pe șira spinării. La ce trebuie să fii atent atunci când cumperi un autograf pentru a începe o colecție? Iată cele mai importante lucruri:


1. Alege autografe rare, pe care toată lumea și le dorește.

În acest mod, nu doar că vei face o investiție bună și profitabilă, dar te vei remarca printre ceilalți colecționari de autografe. Și știm cât de important este acest lucru pentru sufletul oricărui colecționar!


2. Decide-te ce autografe ar trebui să ai în colecția ta

Cert este că nu le vei putea avea chiar pe toate. Va trebui să decizi ce este mai important pentru tine: să ai o colecție de autografe ale aceleiași personalități, să ai câte un autograf de la mai multe celebrități? Să le colecționezi pe cele mai importante din sport, din muzică, din politică, din cinematografie? Cu cât vei alege un domeniu mai restrâns, cu atât vei putea deveni mai ușor expert pe acea bucățică. De exemplu, în loc să construiești o colecție de autografe cu tema "actori români din perioada comunistă", ai putea să faci o colecție "actori români din anii '80". 


3. Fii atent la starea autografului

Indiferent pe ce suport este autograful pe care vrei să îl achiziționezi (hârtie, plastic, lemn, ceramică, textil etc.), nu-l cumpăra până nu ești complet satisfăcut de următoarele elemente:
  • semnătura să fie clară, nu întinsă, cu pete sau semi-ștearsă,
  • starea suportului pe care se află autograful să fie bună,
  • datarea autografului să fie clară,
  • să nu ai dubii asupra autenticității acelui autograf.

Ne-am bucura să ne trimiți vești despre colecția ta de autografe. Nu uita că orice autograf are nevoie de un album special pentru autografe care să îl păstreze în siguranță! 



 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!