Ceasurile de colecție Vacheron Constantin

Ceasurile de colecție Vacheron Constantin
Colecționarii de ceasuri iubesc acest brand, ca și cei care vor să aibă pe mână un ceas calitativ, de renume. Află din acest articol marca Safe Albums câteva detalii interesante despre ceasurile de colecție Vacheron Constantin și vezi la final câteva modele de cutii pentru ceasuri!
 

Ceasurile de colecție Vacheron Constantin


Brandul Vacheron Constantin a fost înființat în anul 1755 de către Jean-Marc Vacheron. În cele aproape 3 secole scurse, Vacheron a devenit brandul cel mai longeviv din lume. A funcționat de atunci și până astăzi fără întrerupere, fără rebrandinguri, fără pauze. Acesta este un motiv pentru care aceste ceasuri sunt atât de apreciate în lume. 

Casa Vacheron a produs de atunci și până astăzi piese nu doar frumoase ca aspect, ci și extrem de calitative. Să ai un ceas Vacheron înseamnă să ai un partener de încredere care nu te va dezamăgi niciodată. Garantat. 

Poate că cele mai mai râvnite ceasuri de către colecționari sunt cele din colecția Overseas, lansată în 1970. Dacă ai ocazia să cumperi un ceas original din această colecție, noi te încurajăm să o faci. Cât costă un ceas Vacheron Constantin? Poate ajunge chiar și până la 50.000 de Euro, însă noi spunem că merită din plin fiecare bănuț. 
 

Cutii pentru ceasuri - Safe Albums


În mod cert, un astfel de ceas se ține în seif. Totuși, chiar dacă ai ceasuri mai comune, tot ai nevoie de cutii pentru ceasuri unde să le poți depozita în siguranță, ferite de umezeală, praf și soare. Te invităm pe site să descoperi modele practice și accesibile de cutii pentru ceasuri

Sursă foto: thecollectorscircle.com

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!