4 sfaturi utile atunci când cumperi monede de colecție

4 sfaturi utile atunci când cumperi monede de colecție
Monedele sunt unele dintre cele mai fascinante artefacte pe care istoria ni le-a lăsat. Totuși, nu e ușor să cumperi monede de colecție într-o piață invadată de falsuri și falsificatori. De aceea, echipa Safe Albums îți oferă în acest articol top 4 sfaturi utile atunci când cumperi monede de colecție!
 

4 sfaturi utile atunci când cumperi monede de colecție


Iată ce ar trebui să ai în vedere atunci când cumperi monede de colecție:
 

1. Informează-te despre moneda pe care vrei să o cumperi


Atunci când îți cade cu tronc o monedă de colecție și vrei să o cumperi, pune un pic de pauză avântului tău. Interesează-te în detaliu despre istoria acelei monede, citește și află tot ce poți despre ea din surse sigure. În acest fel, vei fi mai greu de păcălit, nu vei cumpăra un fals și vei ști care este prețul corect al acelei piese. 
 

2. Mergi la expoziții numismatice


Dacă ești pasionat de monede, mergi la cât mai multe expoziții numismatice, atât în România, cât și în alte țări dacă ai posibilitatea. Aceste evenimente sunt locurile perfecte în care să afli informații noi și valoroase despre monede, trenduri ale prețurilor și căutărilor și, bineînțeles, poți câștiga prieteni și aliați din același domeniu cu tine. 
 

3. Vânează monede pe eBay


Site-ul eBay este locul potrivit dacă vrei să cumperi monede de colecție nu foarte rare și nu foarte valoroase la un preț corect, prin licitație. Totuși, mare atenție! Acolo sunt și multe falsuri vândute ca originale. De asemenea, se vând și monede autentice cu diverse defecte ascunse. Fii foarte atent pentru a face o afacere cu adevărat bună de vânzare sau cumpărare de monede pe eBay. Dacă nu ai cunoștințe solide, mai bine stai departe de acest site. 
 

4. Transformă internetul într-un aliat


Dacă știi să îl folosești corect, internetul îți poate deveni un adevărat aliat în găsirea monedelor perfecte pentru colecția ta la cel mai bun preț. Urmărește pe rețelele sociale grupurile dedicate colecționarilor și nu uita să dai un Like & Follow și paginii de Facebook Safe Albums. Promitem să te ținem la curent cu informații valoroase din domeniul numismaticii. 

De asemenea, promitem și să îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru depozitarea colecției de monede cu care te mândrești. Cu drag! 
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!