TOP 5 celebrități care colecționează timbre

TOP 5 celebrități care colecționează timbre
Sunt mulți oameni care se întreabă: cine mai colecționează timbre astăzi? Ei bine, noi o facem. Probabil și tu o faci. Și încă câteva zeci de milioane de oameni o fac. Printre aceștia, sunt și celebrități cunoscute ca fiind mari pasionați de filatelie. Hai să vedem care sunt TOP 5 celebrități care colecționează timbre!

 

TOP 5 celebrități care colecționează timbre


Cu siguranță, sunt mii de oameni cunoscuți la nivel internațional care colecționează timbre sau alte obiecte. Astăzi îți oferim TOP 5 filateliști-vedete din lume:


1. John Lennon - faimosul muzician a colecționat timbre încă de când era copil. Colecția sa se află într-un muzeu din Washington.

2. Maria Sharapova - una dintre cele mai apreciate tenismene din lume. Ca și John Lennon, a devenit colecționar când era foarte mică.

3. Charlie Chaplin - actor de comedie foarte cunoscut din secolul al XX-lea. A început să colecționeze timbre de tânăr și și-a continuat pasiunea toată viața.

4. Michael Dell - fondatorul companiei de calculatoare Dell. A început colecția de timbre de când lucra ca spălător de vase și și-a păstrat pasiunea chiar și când a devenit miliardar. 

5. Warren Buffet - unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Talentul său spre investiții l-a condus, cu siguranță, și spre investițiile în artă și în colecții valoroase de timbre.

Și... surpriză! Chiar și Regele Carol al II-lea al României și Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii sunt cunoscuți drept filateliști înfocați!

Așadar, dacă și tu colecționezi timbre, înseamnă că te învârți într-un cerc de oameni selecți. Iar noi, echipa Safe Albums, îți punem la dispoziție orice accesorii pentru colecția de timbre de care ai nevoie! 

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!