Soluții de depozitare și prezentare pentru colecțiile Lego

Soluții de depozitare și prezentare pentru colecțiile Lego
Cine nu a auzit de Lego și cine nu s-a jucat cel puțin o dată cu aceste jucării vesele? Seria de jucării Lego datează din 1932 și, până astăzi, a rămas cel mai bine vândut brand de jucării din lume. Ai și tu o colecție Lego? Află din acest articol marca Safe Albums cele mai bune idei și soluții de depozitare și prezentare pentru colecțiile Lego! 
 

Fenomenul Lego


Jucăriile Lego erau inițial făcute din lemn. În câțiva ani, ideea genială de a le face din plastic colorat a condus compania producătoare pe aripile succesului. Chiar și astăzi, copiii din toată lumea se joacă cu figurinele și cuburile Lego. Industria cinematografică le-a făcut și ea celebre în The Lego Movie și există chiar și un parc de distracții imens cu tematică Lego. Este un fenomen pe care nu îl putem neglija, iar colecționarii savurează acest lucru. 
 

Soluții de depozitare și prezentare pentru colecțiile Lego


Dacă ai o colecție de Lego, bănuim cât de atașat ești de ea. Îți amintește de anii copilăriei și, bineînțeles, vrei să o întreții corespunzător, pentru a o lăsa moștenire nepoților. De aceea, noi, echipa Safe Albums, îți oferim o gamă largă de soluții de depozitare și prezentare pentru colecțiile Lego:
 
  • vitrine acrilice de prezentare


Modelele noastre de vitrine acrilice de prezentate îți pun în valoare colecția Lego. Vei fi mândru de prezentare când le vei arăta prietenilor colțul tău dedicat colecției de cuburi Lego!

vitrina acrilica - SafeAlbums.ro
 
  • vitrine din lemn pentru prezentare


Nimeni nu știe mai bine decât tine valoarea pieselor Lego de colecție și nimic nu le pune mai bine în valoare decât o vitrină din lemn!


vitrina lemn - safeAlums.ro
 
  • vitrine din aluminiu pentru prezentare


Vitrinele din aluminiu sunt foarte rezistente și conferă un aspect foarte profesional colecției tale Lego. 

vitrina aluminiu - SafeAlbums.ro

 
  • rame, cuburi și scări de prezentare


Piesele de rezistență ale colecției tale merită să fie expuse într-un loc de cinste, într-o ramă 3D, într-un cub acrilic sau pe o scară acrilică!

scara acrilica de prezentare - SafeAlbums.ro

După ce îți aranjezi frumos colecția Lego cu soluțiile noastre de depozitare și prezentare, nu uita să ne trimiți o imagine cu piesele tale, aici sau pe pagina noastra de Facebook! @SafeRomania

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!