Președinți americani - TOP obiecte de colecție

Președinți americani - TOP obiecte de colecție
Președinții americani - aceștia sunt oamenii care au făurit Statele Unite așa cum le știm astăzi, oamenii care au influențat întreaga lume prin puterea deciziilor lor. Astăzi, vorbim despre TOP obiecte de colecție ce au aparținut președinților americani celebri!
 

Președinți americani - TOP obiecte de colecție


Iată cele mai scumpe și mai căutate obiecte ce au aparținut președinților americani:
 

1. Scrisorile lui George Washington


Scrisoarea din 1788 în care Washington vorbește cu J. Arnstrong despre elaborarea primei Constituții a Statelor Unite este evaluată la peste 1.000.000 de Euro. Scrisoarea în care Washington vorbește cu nepotul său despre noua formă a Constituției este evaluată la 3.000.000 de Euro. 
 

2. Setul de pistoale ale lui George Washington


Pistoalele lui George Washington, cu centură pentru prindere la brâu, au aparținut într-o perioadă și marchizului La Fayette. Sunt evaluate la aproape 2.000.000 de Euro.
 

3. Manuscrisul lui Abraham Lincoln


Acest manuscris este scris de mâna președintelui și conține ultimul său discurs, susținut cu 4 zile înainte să moară. Este evaluat la aproximativ 3.000.000 de Euro. 
 

4. Scrisorile lui Abraham Lincoln


Scrisoarea în care Lincoln îi scrie lui Horace Mann în 1864 să elibereze sclavii copii este evaluată la peste 3.000.000 de Euro. Aceeași valoare o au și manuscrisul discursului său atunci când a fost declarat câștigător al cursei prezidențiale, precum și proclamația sa printată de eliberare a tuturor sclavilor.
 

5. Constituția lui Washington


Copia personală a Constituției americane care i-a aparținut lui Washington are însemnări și adnotări de mână ale președintelui. Valoarea sa este estimată la aproximativ 10.000.000 de Euro. 

Așadar, iată o serie de bărbați puternici și obiecte de colecție impresionante. Îți amintim că și colecțiile tale sunt depozitate în siguranță folosind sistemele, albumele și vitrinele de la Safe Albums! Te putem ajuta cu informații suplimentare despre produsele noastre? Ne poți contacta oricând! 




 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!