Cum păstrezi un autograf în siguranță?

Cum păstrezi un autograf în siguranță?
Ești foarte mândru de autograful tău valoros, însă cum faci să îl păstrezi în siguranță? Cum te asiguri că te vei bucura de el și peste 40 de ani de aici încolo? Află din acest articol marca Safe Albums cum păstrezi un autograf în siguranță!
 

Cum păstrezi un autograf în siguranță?


Știai că, în acest moment, cel mai valoros  autograf din lume este cel al lui Neil Armstrong? Indiferent că tu ai unul la fel de valoros sau nu, sigur ții foarte mult la el. Așa că trebuie să înveți cum să păstrezi autograful în siguranță!


vitrina acrilica - Safe Albums

 
Iată cele mai importante lucruri la care ar trebui să fii atent:
  • Nu-l atinge cu degetul. Grăsimea din piele va produce deteriorarea cernelii în timp. 
  • Dacă autograful tău este scris pe o minge, o bâtă de baseball, o crosă de golf sau alt obiect lucios, nu îl acoperi cu lac crezând că așa va fi mai rezistent în timp. De fapt, elementele chimice din lac pot distruge cerneala. În cel mai bun caz, lacul nu va distruge cerneala, însă se va îngălbeni și va crăpa în timp. Autograful tău va deveni mai greu de văzut și își va pierde drastic valoarea peste ani.

vitrina mica cu sticla - Safe Albums

 
  • Ai grija ca lumina solară să nu bată peste autograf. Razele UV distrug cerneala, o fac să arate ștearsă și învechită, fără culoare.
  • Știm că vei avea grija să nu atingi autograful cu lichide, însă chiar și umezeala din aer îl poate afecta. La fel, un mediu prea cald sau prea uscat. 

vitrina expunere - Safe Albums


Dacă și tu ai un autograf pe care îl vrei păstrat cum trebuie și pe care vrei să îl afișezi într-un mod onorabil, îți recomandăm să îl ții într-o vitrină de prezentare, indiferent că este pe hârtie, pe un obiect lucios sau pe un material textil. În acest fel, va fi protejat împotriva umezelii sau căldurii excesive și, în plus, va arăta excelent! 

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!