Pinuri și insigne: modul prin care americanii se exprimă

Pinuri și insigne: modul prin care americanii se exprimă
Probabil ai remarcat faptul că americanii sunt cei mai mari colecționari de pinuri și insigne din lume. Ei pur și simplu iubesc aceste obiecte, considerându-le modul lor de a-și exprima viziunile (în special politice) oriunde ar fi. Află mai multe despre pinurile și insignele americanilor din acest articol marca Safe Albums!  Bonus - idei de depozitare a colecției tale de pinuri, insigne și medalii!
 

Pinuri și insigne: modul prin care americanii se exprimă


Tradiția pinurilor și insignelor purtate de americani pentru a-și expune viziunile politice este îndelungată. Încă din anii '60, oamenii au început să își afișeze susținerea față de compatrioții lor care începuseră cucerirea spațiului. Iată câteva astfel de insigne:

insigne americane


A fost doar un pas până la insignele cu nuanță politică. Acestea sunt și astăzi la modă în Statele Unite ale Americii, dar și în alte țări din lume. Iată câteva exemple de pinuri și insigne de colecție cu tentă politică:

pinuri si insigne de colectie antirazboi

Aceste insigne se află într-o colecție privată și datează din anii 1967-1971. Unele dintre aceste insigne îndeamnă la pace, altele îndeamnă la încetarea operațiunilor din Vietnam, iar altele au rolul de a încuraja armata americană în timpul războiului cu această țară.

Bineînțeles, nici sectorul muzical nu a trecut neobservat de iubitorii de pinuri și insigne. Iată câteva modele celebre din anul 1968, create pentru a celebra hitul "Yellow Submarine" al celor de la Beatles. 

insigne cu Beatles

Iată și o insignă din anul 1972, cu un mesaj partizan ce pare că prinde iarăși la publicul contemporan:

insigna de colectie

Încheiem în forță cu prezentarea a două insigne din anul 2008 ce aduc în atenție personaje și situații contemporane:

modele insigne

Observăm la aceste insigne modern aerul lor vintage.
 

Depozitarea colecției de pini, insigne și medalii


Tu ai o astfel de colecție de pini, insigne și medalii? Cu siguranță ești foarte mândru de ea! Iar noi, la Safe Albums, îți răsplătim dedicarea cu tot ce ai nevoie pentru a păstra colecția ta în siguranță. Alege soluțiile de depozitare a colecțiilor de pini, medalii și insigne și ai grijă în mod adecvat de mica ta comoară! 



Sursă foto:  collectorsweekly.com
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!