O colecție altfel: imagini cu marii criminali din istorie

O colecție altfel: imagini cu marii criminali din istorie
Colecționarea pozelor cu diverse teme este un hobby des întâlnit. Însă câte persoane cunoști care colecționează fotografii cu chipurile marilor criminali din istoria omenirii? Ei bine, probabil că nu prea mulți. Aceasta ar fi, într-adevăr, o colecție altfel. Te invităm să afli în continuare câteva piese apreciate din colecțiile de acest fel!
 

O colecție altfel: imagini cu marii criminali din istorie


Multe dintre imaginile care ar merita să facă parte din acest tip de colecții datează chiar și de prin 1840, când fotografia era încă la începutul ei. În majoritatea lor, aceste fotografii erau făcute chiar la secțiile de poliție sau de șerifi din acea perioadă, atunci când se reușea prinderea acestor criminali. 

Să vedem câteva exemple de fotografii vechi cu chipuri de criminali celebri:

colectie fotografii vechi

Aceste imagini datează din 1880 și se află într-o colecție privată din SUA. 

pagina de carte veche cu imagini

În partea stângă, avem o pagină veche de carte cu imagini ale femeilor criminale din SUA. Această carte datează din 1886. În partea dreaptă, avem o fotografie din anul 1909 care arată fotografii ale criminalilor căutați într-o secție de poliție din New York. 

Ce părere ai? Ți-ar plăcea să deții o astfel de colecție cu fotografii vechi ale criminalilor celebri? Tu ce fel de colecție de fotografii vechi ai? Indiferent care e tematica ta preferată, nu uita că ai nevoie de cutii și albume pentru fotografii dacă vrei să le păstrezi în siguranță, plus alte accesorii utile. Le găsești pe toate la Safe Albums la cele mai prietenoase prețuri!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!