Gânduri de final de an pentru voi, prietenii noștri

Gânduri de final de an pentru voi, prietenii noștri

Dragii noștri clienți colectionari,
 

Ne apropiem cu pași grăbiți de sfârșitul anului și dorim să profităm de ocazie pentru a vă mulțumi pentru că ne-ați ales de fiecare dată când ați avut nevoie de soluții de depozitare. Vă mulțumim că ați avut încredere în produsele noastre și că ați ales să le cumpărați de la noi. Sperăm că soluțiile noastre v-au ajutat să vă organizați colecțiile într-un mod mai eficient și mai ușor de accesat.
 

În același timp, dorim să vă asigurăm că și la anul vom fi aici pentru voi. Suntem întotdeauna în căutarea de noi soluții de depozitare și vrem să fim prima opțiune pentru colectionarii talentați ca dvs. Sperăm că veți avea încredere în noi și în produsele noastre și în anul ce vine.
 

În acest an, am lansat noi modele de vitrine și cutii de depozitare, precum și o gamă de accesorii utile pentru colecționari. Sperăm că aceste produse au depășit așteptările dumneavoastră și vă sunt de folos în organizarea colecțiilor.

Ne dorim în continuare să fim alegerea dumneavoastră numărul 1 pentru soluțiile de depozitare pentru colecții, așa că vă invităm să ne vizitați site-ul și să ne contactați dacă aveți nevoie de mai multe detalii sau sfaturi.

Vă mulțumim pentru că faceți parte din comunitatea noastră de clienți și vă dorim un Crăciun Fericit și un An Nou plin de realizări!
 


 

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!