Fotografii printate sau digitale? Vezi de ce ar trebui să ai cel puțin un album foto!

Fotografii printate sau digitale? Vezi de ce ar trebui să ai cel puțin un album foto!
În era digitală, ai posibilitatea de a face mii și mii de fotografii pe care le stochezi ușor în laptopul sau telefonul tău, fără să ocupi măcar un raft din mobila ta. Totuși, este chiar atât de benefic să ținem amintirile noastre cele mai de preț pe un suport digital? Analizăm situația în acest articol marca Safe Albums!
 

Fotografii printate sau digitale?



Ai putea crede că fotografiile digitale sunt invincibile și mereu în siguranță, în timp ce fotografiile printate se degradează în timp. Ei bine, te contrazicem! De fapt, tehnologia nu este nicidecum perfectă și se poate întâmpla orice, oricând: să îți fie furat laptopul sau telefonul sau pur și simplu să se strice din cauza unei lovituri sau din cauza vechimii sale. În schimb, un album de fotografii prețioase va fi invincibil în biblioteca ta!


album fotografii - safealbums.ro


Desigur, ai putea argumenta că poți stoca fotografiile în cloud și ai scăpat de grija pierderii lor accidentale. Însă... ai auzit de sutele de mii de cazuri de conturi cloud sparte sau pur și simplu dispărute în neant, împreună cu toate informațiile depozitate acolo? Este suficient să uiți parola sau compania de cloud să dispară de pe piață, sau pur și simplu să îți fie piratat contul. Și atunci, adio poze de familie de neprețuit!

Nu în ultimul rând, o fotografie ținută în mână, cu miros de cerneală, va fi întotdeauna mai valoroasă decât o imagine impersonală pe un ecran. Sfatul nostru? Este perfect în regulă să păstrezi majoritatea fotografiilor în format digital, însă fotografiile cele mai apropiate de sufletul tău păstrează-le printate și aranjate frumos într-un album foto depozitat într-un loc de cinste în casa ta. 


album poze - safealbums.ro
 

Album foto - pentru cele mai prețioase amintiri



Cele mai prețioase amintiri sunt fotografiile cu cei dragi. De aceea, cumpără sau oferă cadou un album foto și păstrați-vă imaginile de suflet în siguranță! Peste generații, aceste fotografii vor fi cea mai mare avere de familie. 


 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!