Emisiunea filatelica „Ctitorii Regale. Evenimente” - octombrie 2023

Emisiunea filatelica „Ctitorii Regale. Evenimente” - octombrie 2023

Romfilatelia ne surprinde din nou cu o emisiune filatelică extraordinară, dedicată Dinastiei Regale a României, într-o splendidă reprezentare artistică ce îmbină istoria cu arhitectura. Lansată joi, 12 octombrie 2023, colecția aduce în prim-plan magnificele construcții arhitecturale regale de la Sinaia și București, redefinind arta filatelică prin rafinament și detalii istorice.

Colecția cuprinde patru mărci poștale, fiecare având o valoare nominală specifică și reprezentând minunatele palate și castele ale României: Castelul Peleș cu o valoare nominală de 14 Lei, Castelul Pelișor cu o valoare nominală de 1,60 Lei, Castelul Foișor având o valoare nominală de 4,70 Lei și Palatul Regal din București, valoarea nominală fiind de 10 Lei.

Această emisiune se distinge prin compoziția grafică meticulos realizată, ce capturează esența regalității și măreția arhitecturii. Imaginile mărcilor poștale sunt îmbogățite cu detalii minuțioase extrase din medaliile epocii, prezentând busturile regilor ctitori alături de siluetele impunătoare ale construcțiilor regale, așa cum se prezintă ele în ziua de astăzi.

Îmbogățiți-vă colecția filatelică cu „Ctitorii Regale. Evenimente”

Pentru entuziaștii filateliei și colecționarii pasionați, această nouă emisiune reprezintă o oportunitate extraordinară de a adăuga un element de valoare în colecțiile lor. Și pentru a vă asigura că fiecare piesă prețioasă este păstrată și prezentată într-un mod care îi reflectă valoarea, vă invităm să descoperiți gama noastră de produse dedicate filateliei de la Safe Albums.

La Safe Albums, vă oferim soluții ideale pentru păstrarea, organizarea și expunerea colecțiilor dumneavoastră filatelice, garantând protecția și conservarea acestora în condiții optime. Nu lăsați această piesă de colecție să se piardă în mijlocul altora, oferiți-i locul pe care îl merită într-un album sau o vitrină de la Safe Albums! 🌟


Sursa info și imagini: 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!