Cărțile poștale nu mai sunt la modă? Vezi în acest articol!

Cărțile poștale nu mai sunt la modă? Vezi în acest articol!
Nu prea mai trimitem cărți poștale. Preferăm să postăm câteva poze din vacanță pe Facebook și Instagram și să transmitem online salutări celor de acasă. Mulți ar putea crede că trimisul cărților poștale este învechit. Cărțile poștale par a nu mai fi la modă. Așa să fie oare? 

Cărțile poștale - înlocuite de Facebook și Instagram?

În multe locuri turistice din lume, a devenit mai ușor să găsești un selfie-stick de cumpărat decât un set de cărți poștale. Totuși, nu putem compara o poză postată online cu momentul în care părinții tăi primesc în cutia poștală ceva concret: un carton cu o imagine deosebită pe care chiar îl pot ține în mână, cu câteva rânduri scrise chiar de tine pe spate. O amintire a drumețiilor tale pe care ei o pot păstra peste ani. 

Cartea poștală trimisă celor dragi este mult mai personală decât o poză postată online (și mult mai puțin narcisistă). Când revii în țară, poți discuta cu cei dragi despre ce reprezintă imaginea de pe cartea poștală pe care le-ai trimis-o, despre cum ai ajuns în acel loc, ce peripeții ai avut de întâmpinat. Însă, pe de altă parte, ar fi cam ciudat să vorbești despre cum ți-ai făcut o poză lângă Turnul Eiffel și despre cum ai ieșit în fotografie, nu? Cam asta este diferența între a posta câteva imagini online pentru cei dragi și a trimite o carte poștală. 

Cel mai probabil nu ai trimis de mult timp o carte poștală celor dragi, însă ce ar fi să o faci începând chiar cu următoarea ta excursie? Îi vei surprinde într-un mod total neașteptat și, împreună, puteți începe să faceți o colecție de cărți poștale. O moștenire de familie frumoasă pentru urmașii voștri, nu crezi? Familii întregi din toată lumea fac asta deja. Cărțile poștale sunt la modă și vor fi mereu!

Noi, la Safe Albums, te încurajăm să trimiți cărți poștale de câte ori ai ocazia! Din fiecare colțișor de lume în care ajungi! De asemenea, te încurajăm să le păstrezi cu grijă pe cele pe care le primești. În plus, îți oferim cea mai variată gamă de albume și cutii pentru cărțile poștale, așa încât tu și cei dragi să le păstrați în siguranță pentru urmașii voștri! 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!