Cum transformi pasiunea de a colecționa într-o investiție profitabilă?

Cum transformi pasiunea de a colecționa într-o investiție profitabilă?
Pasiunea de a colecționa este foarte puternică, indiferent ce anume alegi să colecționezi. Vrei noi și noi modele în portofoliu, îți este greu să te desparți de modelele vechi sau de dubluri și, astfel, ajungi să crești colecția fără să îți dai seama. Și tot fără să îți dai seama începi să investești tot mai mulți bani. Cum îți transformi pasiunea de a colecționa într-o investiție profitabilă? Află din acest articol marca Safe Albums!
 

Cum transformi pasiunea de a colecționa într-o investiție profitabilă?


În funcție de ce anume colecționezi, poți investi sute, mii sau milioane de lei în colecția ta. Sau de Euro. Important este să investești doar banii pe care îi ai cu surplus. Totuși, dacă scopul tău este să realizezi profit, iată care sunt sfaturile noastre pentru tine:
 
  • investește în colecții care nu sunt volatile (nu au creșteri și scăderi bruște de valoare, ci își păstrează sau își cresc valoarea în timp)
De exemplu, investiția în bijuterii este sigură, întrucât metalele prețioase sunt o resursă epuizabilă și prețul lor va crește constant. 
 
  • orientează-te înspre obiecte rare
Sigur, acestea sunt mai scumpe, însă în timp vor valora și mai mult. Fie că se pierd, se distrug sau ies pur și simplu de pe piață, obiectele dintr-o ediție limitată vor fi tot mai rare pe măsură ce trec anii, așa încât al tău va valora tot mai mult. 


depozitare colectii - Safe Albums
 
  • cumpără doar obiecte autentice
Probabil nu este nevoie să subliniem importanța acestui lucru. Achiziționează doar obiecte cu certificate de proveniență sau de autenticitate.
 
  • alege rațional, nu emoțional
Știm foarte bine cum e să îți placă atât de tare un obiect de colecție, încât să te hotărăști să îl cumperi indiferent de starea lui, de istoria lui, de autenticitatea lui. Totuși, dacă vrei să obții profit de pe urma investiției tale, te sfătuim să alegi cu mintea, nu cu sufletul. 


pentru colectionari - Safe Albums
 
  • nu vinde la grabă
Dacă nu este o urgență capitală, încearcă să nu vinzi la grabă un obiect sau o colecție. Ca și atunci când lași un depozit de bani în bancă să se maturizeze, așa și colecția ta trebuie să ajungă la maturitate pentru a o putea vinde cu maximum de profit. Când va ajunge la maturitate și își va atinge prețul maxim? Asta doar piața decide, iar tu trebuie să fii informat în permanență.


profit colectie - Safe Albums

 

Soluții de depozitare și expunere a obiectelor de colecție

Noi, la Safe Albums, îți oferim soluții profesionale de depozitare a obiectelor de colecție atât de dragi ție. De asemenea, avem soluții și pentru expunerea lor. Nu găsești exact ce cauți pe site-ul nostru? Anunță-ne și vom face tot posibilul să aducem în stoc produsul dorit de tine!  
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!