Colecționarea de machete - hobby sau investiție pe termen lung?

Colecționarea de machete - hobby sau investiție pe termen lung?
Colecționarii de miniaturi trăiesc într-o lume mare, populată cu mii de modele de machete auto, moto sau de avioane. De obicei, pasiunea pentru machete începe chiar din copilărie și crește o dată cu avansarea în vârsta a colecționarului. Să fie acesta doar un hobby sau poate deveni o investiție pe termen lung? Află în acest articol marca Safe Albums!
Machete auto
Machete auto

Colecționarea de machete - hobby sau investiție pe termen lung?

Trebuie să îți spunem de la început crezul nostru: noi credem că, în primul rând, orice colecție trebuie realizată pentru satisfacția personală. Înainte de toate, trebuie să fie un hobby care să îți aducă plăcere, să te reprezinte pe tine ca persoană și care să te relaxeze. Planul financiar, respectiv dorința ca într-o zi să te îmbogățești cu acea colecție, ar trebui să fie undeva mult mai jos în lista dorințelor tale. 

Acestea fiind spuse, da, hobby-ul tău îți poate aduce și câștiguri materiale. Dacă alegi machete din colecții limitate, acestea își pot crește valoarea în timp. De asemenea, dacă macheta ta este semnată de un nume cunoscut în domeniu, dacă are elemente de autentificare clare care o plasează într-o ediție rară, atunci este foarte posibil să valoreze mult în următorii ani. Să nu uităm că machetele fac parte din colecțiile preferate ale tinerilor din ziua de azi, adulții de mâine care vor face afaceri cu miniaturi. 

Trebuie să fii atent, totuși, de pe ce site-uri colecționezi machetele care îți vor aduce bani in viitor. Astăzi e mai ușor ca oricând să faci un site sau un canal de vânzare pe rețelele sociale și să vinzi fake-uri la prețuri de originale. La fel de ușor este să și cazi în astfel de capcane. De aceea, te sfătuim să cumperi machete doar din surse sigure, acreditate și să verifici cu acuratețe obiectul pe care vrei să îl cumperi. Apelează la sfaturile profesioniștilor în domeniu ca să te asiguri că achiziționezi o machetă originală. 

Noi, echipa Safe Albums, îți punem la dispoziție tot ce îți trebuie pentru colecția ta de machete, indiferent că le colecționezi doar ca hobby sau vrei să le transformi într-o afacere: rafturi și vitrine acrilice pentru depozitare și afișare machete, vitrine, cuburi și mese acrilice pentru machete, cutii, poduri și podiumuri de prezentare a colecției tale de machete. 

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!