Colecționarea cardurilor Star Wars: Forța fie cu voi!

Colecționarea cardurilor Star Wars: Forța fie cu voi!
Puțini sunt cei care nu au văzut măcar o dată seria Star Wars. Și mai puțini sunt cei care nu au auzit niciodată de fenomenul Star Wars. De asemenea, există foarte mulți colecționari care vând, cumpără sau fac schimburi de carduri cu tematica din Star Wars chiar și la atâtea decenii după terminarea seriei. Colecționarea cardurilor Star Wars este un hobby care poate aduce mici averi, întrucât în lume mai sunt destul de puține colecții complete de astfel de carduri și abțibilduri. Află mai multe în acest articol marca Safe Albums!

 

Colecționarea cardurilor Star Wars: Forța fie cu voi!


Atunci când au început să se pună în circulație cardurile de colecție Star Wars, la sfârșitul anilor '70, publicul a interpretat că acestea sunt doar abțibilduri bune pentru copii. Puțini adulți au realizat atunci că aceste carduri adunate în colecții vor fi valoroase și căutate în viitor. Majoritatea cardurilor Star Wars vândute din 1977 până la sfârșitul anilor 1980 au ajuns la gunoi, s-au pierdut ori au fost distruse (aceste carduri trebuiau udate pe spate și lipite într-un album).


ambalaj guma de mestecat cu Star Wars anii 80 SUA
Ambalaj gumă de mestecat cu Star Wars, anii '80, SUA


De aceea, în lume mai există destul de puține colecții de carduri Star Wars intacte și complete, în stare bună. Dacă ai o astfel de colecție din acei ani, te poți considera fericitul posesor al unei mici averi. 


card cu Luke Skywalker 1977
Card cu Luke Skywalker, 1977


De asemenea, colecționarii care au o parte dintr-o colecție cumpără carduri de la alți colecționari sau fac schimburi, în speranța formării unei colecții complete. Așa că, dacă ai doar câteva carduri Star Wars de colecție în stare bună, nu te descuraja: le poți vinde, le poți schimba sau poți încerca să îți completezi colecția prin achiziționarea altor carduri! 


card cu R2-D2 1984
Card cu R2-D2, 1984

 

Sisteme de depozitare a cardurilor de colecție în siguranță - Star Wars


Bineînțeles, și alte colecții de carduri din acea perioadă sunt la fel de valoroase. Dacă ai carduri cu jocul Dragon's Lair care a făcut furori în acea perioadă sau poate cu personajele din serialul Neighbours de la începutul anilor '80, te poți considera la fel de norocos.


card cu Tusken Raider 1977
Card cu Tusken Raider, 1977


Totuși, dacă vrei să îți păstrezi cardurile de colecție în siguranță, nu uita că ai nevoie de  albume speciale pentru colecții de carduri și abțibilduri. La Safe Albums, poți alege, de exemplu, un album pentru cărți poștale pentru a păstra în siguranță cardurile tale de colecție! 

card cu Yoda 1980
Card cu Yoda, 1980

Sursă foto: collectorsweekly.com


 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!