Colecționarea capacelor de sticle - un hobby... delicios!

Colecționarea capacelor de sticle - un hobby... delicios!
Unul dintre cele mai... delicioase, dar și mai accesibile hobby-uri este colecționarea capacelor de sticle. Bere, vin, șampanie, cidru, suc - orice capac este valoros pentru colecția ta. Află din acest articol marca Safe Albums cele mai utile informații pentru colecția ta de capace de sticle! 
 

Colecționarea capacelor de la sticle



O mare parte dintre colecționarii de capace le preferă pe cele de plută de la sticlele de șampanie. Cu cât mai vechi, mai rare și mai scumpe sticlele, cu atât și capacele vor fi mai valoroase. De gustul lichidului bahic nici nu mai vorbim!


colectionar capace sticla - Safe Albums


Cei mai mulți colecționari de capace preferă însă capacele din tablă capsată, capacele-coroană, cum sunt ele numite. Acestea sunt clasicele capace de bere sau cidru și capacele de la sticlele de suc non-plastic. Regula după care se ghidează cei mai mulți colecționari este: cu cât mai multe țări de origine a sticlelor, cu atât mai bine! Cea mai mare colecție de astfel de capace-coroană din lume cuprinde peste 100.000 bucăți adunate din aproximativ 130 de țări. 


colectie capace de bere - Safe Albums


Capacele din plastic nu au valoare în cadrul unei colecții. Totuși, dacă ție îți plac și dacă pentru tine au o poveste și o însemnătate anume, le poți adăuga fără grijă colecției tale! 

Știai că se pot colecționa inclusiv suporturile pentru paharele de bere? Există o industrie largă la nivel internațional cu aceste cartonașe de colecție. O idee bună este să începi să le colecționezi chiar de astăzi, dacă nu o faci deja!



colectie capace de sticle - Safe Albums

 

Vitrine pentru colecțiile de capace



Pentru a-ți păstra colecția de capace ordonată și în siguranță, ai nevoie de soluții de depozitare și prezentare profesionale. La Safe Albums, găsești sertare și vitrine pentru colecția ta de capace. Avem soluția potrivită pentru orice colecție și orice dimensiune de capace, fie ele de vin, bere, șampanie, cidru, suc sau orice altceva!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!