Colecția de figurine Disney - iubită de copii și de adulți

Colecția de figurine Disney - iubită de copii și de adulți
Brandul spaniol Lladro este "vinovatul" pentru colecția exclusivă și exclusivistă de figurine din porțelan Disney, colecție iubită de copiii și adulții din toată lumea. Cu figurine clasice grozave precum Mickey Mouse, Winnie the Pooh și toate prințesele Disney, aceste ornamente de colecție realizate manual sunt îndrăgite de oameni de toate vârstele.
 

Colecția de figurine Disney - iubită de copii și de adulți


Colecționarii de figurine din toată lumea se bucură de aceste figurine din porțelan cu tematică Disney și de personajele lor preferate, inclusiv Peter Pan, Donald Duck și Albă ca Zăpada și cei 7 pitici.

Figurinele formează o tradiție foarte îndrăgită printre fanii Disney, iar pentru cadouri minunate pentru prieteni și cei dragi de toate vârstele avem tendința să alegem aceste personaje nemuritoare create în porțelan.


figurina Alba ca Zapada Disney
Figurină Albă ca Zăpada - Disney


figurina Cenusăreasa Disney
Figurină Cenușăreasa - Disney

Figurinele cu personaje sunt modalitatea perfectă de a ne arăta dragostea pentru un erou din copilărie. Fie că este vorba despre Mickey sau Minnie Mouse ori Pinocchio, cei care iubesc Disney se vor bucura să țină personajele preferate la îndemână.


figurina Dolad Duck Disney
Figurină Donald Duck - Disney


Este ușor să surprinzi magia Disney cu aceste figurine de porțelan de colecție. Fiecare figurină este realizată manual de artiști consacrați din porțelan sculptat în imaginea personajelor emblematice, inclusiv Bambi, Eeyore și Tigger, făcând aceste figurine un ornament de o frumusețe atemporală.


figurina Pinocchio Disney
Figurină Pinocchio - Disney


Oamenii de toate vârstele se bucură de această selecție de figurine îndrăgite de la Lladro. Prințesele Disney, Mickey Mouse și prietenii săi, figurinele Tinker Bell și multe altele tronează inclusiv în casa multor români colecționari de figurine. 

Ai nevoie de vitrine de prezentare pentru colecțiile de figurine? Nimic mai simplu! La Safe Albums ai o varietate de modele din care să alegi vitrina perfectă pentru figurinele tale Disney! 


 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!