Cele mai valoroase 4 obiecte de colecție cu tematica trupei Ramones

Cele mai valoroase 4 obiecte de colecție cu tematica trupei Ramones
Trupa Ramones nu are nevoie de nicio prezentare. Totuși, îți prezentăm câteva dintre obiectele de colecție ale trupei Ramones și povestea din spatele lor. Iata care sunt cele mai valoroase 4 obiecte de colecție cu tematica trupei Queens!
 

Cele mai valoroase 4 obiecte de colecție cu tematica trupei Queens

 

1. Colecția de discuri a lui Joey Ramone


Colecția sa de discuri ne arată că gusturile lui muzicale erau foarte diversificate. În colecție se află artiști precum Barbara Streisand, The Beach Boys, Davie Bowie, Cheap Trick, KISS, David Essex, Led Zeppelin, Luciano Pavarotti etc. Asadar, toata gama de la opera pana la heavy metal.

Aceasta colecție ce totalizează 101 discuri valorează aproximativ 6 000 de Euro. 

Dacă și tu ai o colecție de discuri pe care să o iubești la fel de mult pe cât își iubea Joey colecția, nu uita să o protejezi cu albume speciale pentru discurile de vinil

colectie discuri de vinil Joey Ramone - Safe Albums
 

2. Pașaportul lui Joey 


Pașaportul lui Joey (nume real Jeff Ross) valorează peste 10 000 de Euro. Cuprinde ștampile și vize de lucru ce indică traseul concertelor și turneelor trupei: toata Europa, Japonia, Argentina, Brazilia, America Centrala, Canada, Australia, Noua Zeelandă etc.

pasaportul lui Joey Ramone - Safe Albums
 

3. Chitara bass a lui Dee Dee Ramone


Ce faci când chitara ta are probleme tehnice în timpul unui concert? Se pare că o arunci spre public și renunți la ea, sau cel puțin asta a făcut Dee Dee Ramone. Iar atunci când fanii se băteau pe ea, un alt fan a pretins ca este de la securitate și a luat chitara. A păstrat-o 30 de ani înainte să o vândă la licitație pentru aproximativ 15 000 de Euro. 

chitara bass a lui Dee Dee Ramone - Safe Albums
 

4. Geaca cu piele de zebră a lui Joey


Geaca de piele neagră cu inserții autentice de piele de zebră face parte din look-ul care l-a individualizat pe Joey. Valorează peste 15 000 de Euro. Sincer, noi ne-am dori să avem în colecție acest obiect. 

geaaca de colectie Ramones - Safe Albums


Acum este rândul tău: care este obiectul din colecția ta pe care îl iubești cel mai mult? Ce faci pentru a-l proteja de soare, umezeală sau aer uscat? Găsești la Safe Albums tot ce ai nevoie pentru colecția ta sau poate vrei să ne trimitți niște sugestii?


Sursă foto: justcollecting.com


 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!