Am deschis magazin fizic Safe Albums in Otopeni!

Am deschis magazin fizic Safe Albums in Otopeni!

Dragi pasionați de colecții, am ascultat dorințele voastre, ne-am luat angajamentul să le respectăm și acum am transformat promisiunea în realitate!

Cu drag vă anunțăm deschiderea magazinului nostru fizic în Otopeni! Acum puteți veni, simți, proba și alege direct produsele preferate de pe rafturile noastre. Experiența de cumpărături a atins un nou nivel cu magazinul fizic Safe Albums!

Și pentru că știm că apreciați mereu ceva în plus, vă aducem cadou o ofertă specială: o reducere exclusivă de 30% la produsele noastre în magazinul fizic din Otopeni! Nu ratați această ocazie, pentru că stocul este limitat și produsele noastre se vând rapid!

 

Unde este magazinul fizic Safe Albums?

Adresa noastră este Calea Bucureștilor 170, Corp C5. Dacă veniți dinspre București spre Ploiești pe DN1, ne veți găsi imediat după Romstal. Indicatoarele vor fi acolo pentru a vă ghida.

Ne-am pregătit cu toată dragostea pentru a vă oferi o experiență memorabilă și de calitate în magazinul nostru. Așadar, dragi colecționari și iubitori de frumos, vă așteptăm cu brațele deschise la noua noastră locație. Fie că sunteți în căutarea unui produs special sau pur și simplu doriți să ne vizitați, sunteți întotdeauna bineveniți!

Bineînțeles, vă stăm mereu la dispoziție și în magazinul online pentru colecționari Safe Albums!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!