Miniaturi în sticlă: o colecție cu cerințe speciale de depozitare

Miniaturi în sticlă: o colecție cu cerințe speciale de depozitare
Dacă îți plac casele de păpuși, cele în care privești printr-o mică fereastră o lume întreagă de personaje și situații, atunci vei adora colecția pe care urmează să ți-o prezentăm în acest articol. Descoperă miniaturile în sticlă, o colecție unică, delicată, ce trebuie protejată cu mare atenție!
 

Miniaturi în sticlă: o colecție cu cerințe speciale de depozitare



3 secole de artă sunt cuprinse în această colecție. Este vorba de colecția de scenete, personaje sau obiecte în miniatură, introduse în sticle pentru a dăinui de-a lungul timpului.  

Iată câteva exemple impresionante ale acestei colecții deosebite:



Această scenetă în miniatură prezintă o zi din birourile Berghoff Brewing Company. Piesa aceasta datează din 1919.


sceneta in sticla

Această piesă prezintă momentul crucificării lui Iisus. Sticla în care este încorporată este de dimensiuni mari. Nu se cunoaște autorul, nici data exactă a execuției. Probabil datează din jurul anului 1910. 


miniatura in sticla

Această miniatură este mult mai veche, fiind datată în jurul anului 1720. Se știe că este realizată de către Matthias Buchinger, născut fără mâini și fără picioare. Deși dizabilitat, acest artist a construit o miniatură pe două niveluri. 


miniatura Germania

La fel de veche este și această miniatură ce prezintă un bărbat țesând la războiul de țesut. Datează de la începutul secolului al XVIII-lea și este realizată în Germania. Putem observa acuratețea detaliilor acestei miniaturi. 




Această miniatură din 1784 este deosebită prin faptul că este închisă într-un orb de sticlă, nu într-o sticlă cu dop sigilat precum cele de mai sus. A fost realizată chiar de căpitanul unei corăbii, numit Giovanni Biondo. 
 

Soluții de depozitare a colecțiilor din sticlă


După cum îți imaginezi, aceste obiecte de colecție din sticlă au fost depozitate în foarte mare siguranță din generație în generație, astfel încât, peste sute de ani, să ne încânte pe noi acum. 

Nu este simplu să ai grijă de o colecție din sticlă, iar dacă și tu ai o astfel de colecție, cu siguranță știi acest lucru foarte bine. La Safe Albums, îți punem la dispoziție soluții de depozitare a colecțiilor din sticlă, indiferent de forma sau mărimea obiectelor pe care le deții. 

Nu ai găsit pe site-ul nostru o soluție ideală pentru colecția ta? Contactează-ne și cu siguranță putem găsi o vitrină perfectă pentru nevoile tale! 

Sursă foto: collectorsweekly.com

Customer Support Monday-Friday 09:00 - 17:00

+4 0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!