De ce sunt importante cutiile pentru bijuterii?

De ce sunt importante cutiile pentru bijuterii?
Indiferent câte bijuterii ai și care este valoarea lor materială sau emoțională, noi considerăm că fiecare piesă de bijuterie merită un loc al ei unde să fie protejată. Află de ce sunt importante cutiile pentru bijuterii din acest articol marca Safe Albums! 
 

De ce sunt importante cutiile pentru bijuterii?


Ai bijuterii de colecție? Sau pur și simplu ai un set de bijuterii pe care le porți în momentele speciale? Nu contează răspunsul. Ce contează este că fiecare piesă trebuie protejată de: pierdere, furt, uitarea locului de depozitare, abraziune, umiditate, căldură excesivă și, desigur, priviri indiscrete. 


cutie cu sticla pentru bijuterii
 

Protejarea bijuteriilor de pierdere, furt, uitarea locului de depozitare


Adevărul este că bijuteriile cu adevărat importante pentru tine nu se poartă 24/7. De exemplu, dacă ai un inel exclusivist cu safir natural, nu îl poți purta zi de zi la birou. Este mai potrivit unei ținute de gală, nu-i așa? Purtându-l zi de zi, riști să îl degradezi și să îl pierzi. De câte cazuri de inele pierdute chiar în instalația de canalizare în timpul spălării pe mâini ai auzit? Noi am auzit neașteptat de multe cazuri de acest tip. 
Cum protejezi bijuteriile de pierdere? Ținându-le acasă, într-un loc sigur, într-o cutie de bijuterii cu închidere.

O astfel de soluție de depozitare a bijuteriilor te ajută să le protejezi și de furt (dacă ai oameni care lucrează în casa ta, de exemplu) sau de uitarea locului în care le-ai pus (da, se poate întâmpla și asta).


vitrina cu inchidere pentru bijuterii
 

Protejarea bijuteriilor de abraziune, umiditate, căldură excesivă


Pierderea bijuteriilor nu este singurul inamic cu care te confrunți. Mai este unul, cel puțin la fel de probabil: degradarea lor. Cum se pot bijuteriile prețioase degrada? Foarte simplu! Iată doar câteva scenarii foarte posibile:

- Treci cu mâna pe lângă un zid și, din greșeală, zgârii inelul tău prețios. 
- Ai un set drag de bijuterii din argint, însă din cauza umidității din aer a dezvoltat depuneri negricioase. Acum, trebuie să îl duci la un bijutier pentru curățare și re-polișare. Drumuri, timp pierdut și bani aruncați ce puteau fi economisiți pentru un alt set de bijuterii!
- Ai bijuterii din materiale prețioase, însă, din cauza căldurii excesive sau din cauza razelor directe de soare asupra lor timp îndelungat, ai observat că s-au mătuit și nu mai au strălucirea inițială. 

Ei bine, de toate aceste scenarii și de multe altele posibile te salvează o simplă cutie de bijuterii. Depozitatea bijuteriilor tale prețioase într-o astfel de cutie le ferește de zgârieturi, mătuire, depuneri și toată gama de bătăi de cap!


cutie mata pentru bijuterii
 


Protejarea bijuteriilor de privirile indiscrete


Dacă nu dorești ca menajera, instalatorul sau curierul să îți vadă bijuteriile din casă, te înțelegem perfect. De aceea, îți oferim cutii de bijuterii opace, tip casete de depozitare, care nu lasă loc privirilor indiscrete să pătrundă. 


suport tip pom pentru bijuterii


Iar dacă, din contră, în alte momente vrei să îți expui bijuteriile tale de gală, îți punem la dispoziție vitrine cu sticlă de diverse dimensiuni, precum și alte suporturi pentru prezentarea bijuteriilor!

Orice nevoie ai pentru colecțiile tale, o rezolvăm la Safe Albums
 





 

Customer Support Monday-Friday 09:00 - 17:00

+4 0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!