Cele mai valoroase 5 obiecte de colecție cu tematica trupei Queens

Cele mai valoroase 5 obiecte de colecție cu tematica trupei Queens
Trupa britanică Queens este una dintre cele mai vândute trupe rock din toate timpurile, cu un șir de albume clasice, single-uri și spectacole live legendare de-a lungul istoriei lor. Iată cinci suveniruri din cariera lor remarcabilă:
 

Cele mai valoroase 5 obiecte de colecție cu tematica trupei Queens

 

1. Pantofii de balet ai lui Mercury


Aceștia au fost purtați de marele artist în cadrul unui show legendar din Londra, în 1976, prilej cu care aproape a fost arestat. Acești pantofi de balet valorează aproximativ 6 000 de Euro.

pantofi balet Freddie Mercury - Safe Albums
 

2. Chitara electrică a lui Brian May


Această chitară a fost construită la comandă pentru Brian May în 1984. Este semnata de chitaristul trupei Queens. Valorează aproximativ 12 000 de Euro.

chitara de colectie Queens - Safe Albums
 

3. Sutienul lui Freddie Mercury


Ei bine, poate sună ciudat, dar acesta chiar este un obiect de colecție! A fost purtat într-un show parodic în cadrul căruia trupa a lansat celebrul hit I Want to Break Free. Acest sutien valorează aproximativ 4 000 de Euro.

sutienul lui Freddie Mercury - Safe Albums
 

4. Costumul de arlechin a lui Freddie Mercury


Acest costum flamboiant a fost purtat de Mercury în cadrul mai multor concerte de la finalul anilor '70. Valorează aproximativ 30 000 de Euro. 

costum arlechin Freddie Mercury - Safe Albums
 

5. Costumul galben de scenă a lui Freddie Mercury


Este imposibil să nu îți fie cunoscut acest costum. A fost purtat foarte des de Freddie în concertele de la mijlocul anilor '80. A fost purtat inclusiv în turneul său final, înainte de a fi diagnosticat cu SIDA. Valorează peste 30 000 de Euro.

costum show Freddie Mercury - Safe Albums
 

Vitrine de prezentare pentru obiectele prețioaseTu ai în colecție obiecte care aparțin unor trupe muzicale? Trimite-ne o imagine cu ele! De asemenea, îți amintim că ai nevoie de vitrine de prezentare pentru obiecte pentru a le păstra mereu în siguranță! Echipa Safe Albums este aici pentru tine dacă ai nevoie de informații suplimentare.    

Surse foto: Bonham, Heritage Auctions, Just Collecting

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0310051197 info@safealbums.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!